Ansamblul RAF.RO - un loc numit acasă - MUTARE IMEDIATA !!!

O viaţă impliniita implică întotdeauna o casă în care să-ţi trăieşti viaţa alături de cei dragi. Atunci când alegi locuinţa cel mai important este zona unde alegi să locuieşti, ce facilităţi ambientale, comerciale şi recreere oferă și, cel mai important, cum este construit şi confortul oferit.

Tu alegi unde să locuieşti şi cum să trăieşti

Ansamblul rezidential RAF.RO este continuarea proiectului de succes Coralilor Residence si aduce pentru dumneavoastra un nou concept de locuinte,lucrate atent pana la cel mai mic detaliu.

    Acest proiect, de la înfiinţare şi până în acest moment este rezultatul experienţei îndelungate a constructorului care alături de dumneavoastră a înţeles noile tendinţe şi astfel a putut să le pună în aplicare, fiind mereu în rezonanţă cu dorinţele dumneavoastră.

   Proiectul beneficiază de o locaţie cu acces facil la două artere principale în imediata apropiere a intersecţiei străzilor Apeductului şi Rezervelor, pe strada Weiner Palada, numărul 6.

     Blocul are regim de inaltime P+7,este compus din 87 de unitati locative si are ca termen de predare octombrie 2019.

   Fiecare scară va beneficia de lift marca Schindler ,casa scării şi treptele vor fi placate cu granit si marmura,iar pentru balustrade am ales varianta din aluminiu.

    Ansamblul RAF.RO compus din garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere, vă ajută să vă îndepliniţi visele, deoarece acordăm atenţie sporită dorinţelor dumneavoastră în materie de confort, spaţiu şi partajarea locuinţei. Astfel că, unităţile locative din cadrul proiectul sunt spaţioase, luminoase, oferind un grad ridicat de confort până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferenţa.

   Structura de rezistenţă este realizata pe cadre (stâlpi şi grinzi) şi diafragme din beton armat conform normativelor actuale. Închiderile şi compartimentările sunt realizate din cărămidă porotherm, de 35 cm la exterior, 25 cm între apartamente, 15 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala - glet lucrat mecanizat şi vopsea lavabilă de cea mai bună calitate. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10 cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconată.