Finisaje de calitate cu posibiliatea de alegere - MUTARE IMEDIATA !!!

Toate apartamentele se predau „la cheie” cu finisaje interioare lucrate atent, pana la cel mai mic detaliu.

  • uşă intrare blindata marca Pinum, model Nusco 8 CPL;
  • uşi interioare Pinum cu posibiliatatea alegerii culorilor şi nuanţelor;
  • tâmplarie pvc cu geam termopan şi glafuri exterioare din aluminiu;
  • parchet 8-9 mm cu posibiliatatea alegerii culorilor şi nuanţelor;
  • gresie şi faianţă în băi, bucătării şi holuri cu posibiliatatea alegerii culorilor şi nuanţelor;
  • băile vor fi echipate complet cu obiectele sanitare de cea mai bună calitate;
  • instalaţii electrice cu aparate modulare;
  • centrală termică Buderus, calorifere din oţel.


Oferim posibilitatea ca beneficiarul să propună și să aleagă finisajele dorite!

Pereții exteriori ai clădirii vor fi realizați din zidărie de cărămidă de 30 cm, cu termoizolație din plăci de polistiren de 10 cm grosime protejată cu tencuială decorativă siliconată. menită să asigure împreună performanțe termice superioare, specifice clasei energetice A.

Închiderile exterioare includ uși de exterior și fereastre din PVC termoizolante, geam termopan cu control solar, cu ochiuri fixe și mobile, având deschidere pivotantă și basculantă. Glafurile exterioare vor fi din aluminiu, vopsit în câmp electrostatic. Terasele și balcoanele vor fi finisate cu granit. Ușile de acces în apartamente din casa scării vor fi metalice prevazute cu sistem antiefracție.

Pereții despărțitori dintre apartamente vor fi realizați din cărămidă de 25 cm, iar pereții interiori din apartament sunt din cărămidă de 15 cm, la care se adaugă aproximativ 3 cm de tencuială, glet și vopsele lavabile, asigurând astfel o fonoizolatie ridicată. Bucătăriile vor fi livrate în format închis. Pereții din băi vor fi prevăzuți cu finisaje din placaj ceramic și vopsea lavabilă. Structura de rezistenţă este realizată pe cadre (stâlpi şi grinzi) şi diafragme din beton armat conform normativelor actuale. 

Finisajele interioare vor include pardoseli din parchet în dormitoare și camera de zi și gresie porțelanată în holuri, băi și bucătării cu posibiliatatea alegerii culorilor şi nuanţelor. Faianța în baie va fi pe înălțimea de 2m. Băile vor fi echipate complet cu obiectele sanitare de cea mai bună calitate.

Uşile intrare şi cele interioare sunt marca Pinum. Instalaţiile electrice cu aparate modulare. Apartamentele vor dispune de încălzire prin centrală termică murală Buderus și calorifere din oţel. Instalaţiile termice şi sanitare sunt achiziţionate de la furnizori de prestigiu Romstal, Valrom.

În exterior clădirea va dispune de spații de parcare, alei pietonale și zone verzi amenajate.